Söder om Sundsvall

Plockade med mig min häst och drog till Halmstad för att studera, det går såhär:

Brrr

Publicerad 2013-11-26 19:11:41 i Allmänt,

Riktigt kallt här nere nu, till och med hårt i backen. Behöver inte sätta på varken brodd eller sulor än vilket är skönt. Idag försökte vi skritta genom kroppen humle runt, det gick bra.

Igår trimhippade jag, galopp ur sväng och in i öppna på spåret efter hindret. Peder rider övningen i senaste "H&M love horses-videon", kanonbra för mig som har en häst som gärna springer iväg efter hindret.

Equipe

Publicerad 2013-11-25 13:42:00 i Allmänt,

 
Köpte för några veckor sedan en ny sadel. Har ägt en Santa Cruz Maximus sedan något
år tillbaka som jag hela tiden varit nöjd med, tills jag provade denna. Den är helt
underbar att rida i.

Lugn helg

Publicerad 2013-11-25 13:33:53 i Allmänt,

 
Hälge har i helgen för första gången på länge vilat 2 dagar i rad, detta pga hur pigg jag tyckt att han har varit på slutet. Han har lagt överskottsenergi på fel saker i ridningen. Normalt går han nästan alla dagar i veckan och vilar på detta sättet väldigt sällan. När han emellanåt får vara 2-3 dagar känns det som att han andas ut och som att saker och ting får sjunka in. Denna gången verkar jag ha prickat vilan vid rätt tillfälle. Det jobb jag senaste veckorna mest fokuserat på hade fallit lite på plats igår när jag red, mycket skönt!
 
 

Söndag 10/11

Publicerad 2013-11-12 15:53:04 i Allmänt,

 
Härlig bild som jag knäppte häromdagen när vi var ute och galopptränade. Vi har 20-25 minuters skritt till en rundbana samt en jättelång, ganska brant backe, där vi brukar galoppjobba hästarna 1 gång var- och varannan vecka. Denna bilden tog jag när vi precis var påväg hem igen efter ett härligt pass. 200 meter bort ligger Johan Lundins(EM i fälttävlan) gård. Hästmekka detta Halland.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela